پودر سوخاری یک فرآورده تولید از آرد گندم است که امروزه به دو صورت در بازار وجود دارد
1- پودر سوخاری حاصل از بازیافت نان های فروش رفته که در اثر گذر زمان بیات شده و قابل استفاده به عنوان نان نمباشد که شرکت های تولید نان یا خانواده ها با چرخ کردن نان و خشک کردن آن به عنوان محصولی جدید در چرخه مصرف قرار میگرد
2- پودر سوخاری حاصل از تولید مستقیم : دراین روش شرکت های تولیدی بسیاری نان متناسب با نوع سوخاری تولید کرده و در فرآیند های تولیدی به محصول نهایی یعنی پودر سوخاری میرسند.
1- پودر سوخاری با ساختار متناسب جهت استفاده در محصولات گوشتی به عنوان یک مواد اولیه که اصطلاحا به آن پودر سوخاری درون محصولی گفته میشود این نوع پودر سوخاری حاصل فرآیند تولید نسبتا ساده ای در مقایسه با سایر انواع پودر سوخاری است.
از جمله کاربرد های این نوع پودر سوخاری میتوان به در صنایع تولید همبرگر و کباب لقمه، فلافل و در مصرف خانگی در کوکو و شامی کباب و کتلت نام برد
2- پودر سوخاری با ساختار متناسب جهت استفاده به عنوان پوشش یک محصول گوشتی که اصطلاحا به آن پودر سوخاری پوششی گفته میشود این نوع پودر سوخاری حاصل از چرخه تولید پیچیده ای است و در مقایسه با سایر انواع پودر سوخاری گرانتر است. معمولا در فرمول پودر سوخاری تولید ی در این روش از انواع رنگها خوراکی طبیعی و غیر طبیعی استفاده میگردد.
از جمله کاربرد های این نوع پودر سوخاری میتوان به صنایع تولید ناگت، شنسل و دیگر محصولاتی که پودر سوخاری رنگی پوششی استفاده میشود نام برد.
امروزه با گسترش زندگی شهر نشینی و کمبود وقت در چهت تهیه غذا میتوان تولیدات صنایع گوشتی را یکی از مهم ترین صنایع غذایی را نام برد. صنعت پودر سوخاری صنعتی کاملا اقتصادی و توجیح پذیر برای سرمایه گذاری است.
بازار تولید پودر سوخاری امروزه در ایران در اختبار چند تولید کننده است. که با برنامه ریزی و تولیدی اقتصادی میتوان به میزان قابل توجهی از سهم تولید این شرکت ها دست یافت.
گروه طراحی و ساخت ماتیتا با تجربه کار و راه اندازی خطوط پیشرفته تولید انواع پودر سوخاری بهترین گزینه جهت مشاوره در زمینه تولید پودر سوخاری است
خط تولید پودر سوخاری ساده
خط تولید پودر سوخاری رنگی
خط تولید پودر سوخاری ژاپنی (پانکو)
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |