پانکو چیست؟
درباره پانکو، پودر سوخاری ژاپنی
پانکو، این نوع آرد سوخاری از ژاپن منشا میگیرد و با تکنولوژی منحصر به فردی (از تهیه مواد اولیه تا پخت و خشک کردن) تولید میشود. ویژگی اصلی پانکو شکل درشت و سوزنی بودن آن در کنار تردی و سبکی فوقالعاده آن است.
ترکیبات پانکو
پانکو از ترکيب ويژه اي از آرد با پروتئين بالا و ساير مواد اوليه با کيفيت ساخته شده است و شرکت آفتاب تجارت نگین به دنبال کسب بالاترین رضايت مصرف کننده مي باشد. شرکت آفتاب تجارت نگین (مالک برند پانکو در ایران) که از جمله شرکت های پیشرو در صنایع غذایی ایران است، در امر واردات و تولید انواع پودر سوخاری پانکو و آرد سوخاری تمپورا درحال حاضر مشغول به فعالیت است.
روش ساخت
مهمترین ویژگی ای که پانکو را از سایر آردهای سوخاری منحصر به فرد میکند، روش های سنتی پخت، خشک کردن و آسیاب کردن پانکو است. ویژگی های اصلی پانکو به سبک ژاپنی، سبُک و ترد بودن آن است. این سبک پخت باعث میشود که مواد غذایی بافت ترد و سبک داشته باشند که روغن کمتری نیز جذب کرده و وعده غذایی سالم تری ارائه میکند.
پودر سوخاري پانکو توسط به روزترين دستگاه هاي مدرن دنيا توليد مي شود
ویژگیهای اصلی پانکو
بافت متخلخل و حجيم اين محصول موجب جذب کمتر چربي مي شود و در نتيجه نسبت به نمونه هاي مشابه سالمتر است. هم شکل بودن دانه هاي آرد سوخاري مزيت ويژه اي است که حالت ترد و پفکي يکدست و زيبايي را به غذاي سوخاري شما مي دهد.دو نوع پانکو وجود دارد يکي ساخته شده از نان سفيد بدون سبوس و ديگري پانکوي قهوهای که از کل نان ساخته میشود.
با يک بار پخت رنگ آرد سوخاري روشن مي شود؛ و پس از سرخ شدن در روغن، پودر و آرد سوخاري رنگ طلائي زيبايي به خود مي گيرد؛ در عين حال به خاطر آنکه هيچگونه پوسته نان و يا سوختگي نان در اين محصول نيست، پس از سرخ شدن در روغن، کاملا يک دست باقي خواهد ماند.
پانکو نوعی از پودرسوخاری پرک شده است و معمولاً در آشپزی آسیایی استفاده میشود، هرچند در آشپزی غربی هم در دامنه وسیعی عمومی شده است. چیزی که آن را از دیگر پودر و آرد سوخاریها متمایز میکند، بافت و نوع تهیه آن است.
پانکو یکی از طعم دهنده های پر طرفدار است و در خوراکی هایی مثل میگو و مرغ طعم بسیار خوبی ایجاد میکند. پودر و آرد سوخاری پانکو علاوه بر ترد کردن مواد غذایی، طعم لذت بخشی به آنها میدهد. پانکو انتخاب خوبی برای یک آشپزی سالم با ارزش غذایی بالا است.
پودر سوخاری را میتوان برای تردتر کردن شامی، کتلت، کوکو و فلافل استفاده کرد که طعم آن را نیز، لذیذتر میکند. این پودر همچنین طوری تهیه شده که فاقد اسیدهای چرب ترانس است و میتواند گزینهای مناسب برای جایگزین کردن انواع دیگر پودر و آرد سوخاری باشد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |